جریان مستقیم جت و دلفین: چگونه می توان NFL هفته 6 2020 را از هر کجا بصورت آنلاین تماشا کرد

جت ها آخر این هفته به میامی می روند ، جایی که اولین برد خود را از 2-3 دلفین تلاش می کنند. هیچ یک از دو تیم در هفته شش وضعیت خوبی نداشتند ، این بدان معنی است که پیروزی این هفته برای هر یک از طرفین معنی زیادی دارد. و ما با راهنمای ما برای یافتن پخش زنده NFL در زیر ، به شما نشان می دهیم که چگونه آخر هفته این هواپیما را تماشا کنید.

پخش زنده New York Jets vs Miami Dolphin

شروع مسابقه جتس و دلفینز این آخر هفته در ساعت 04.05 PM EST / 1.05 PM PDT (9.05 PM GMT) تنظیم شده است. تعدادی از گزینه های تلویزیونی و پخش جریانی برای بازی در دسترس است و شما همیشه می توانید از پوشش NFL مورد علاقه خود در هر کجا که هستید با VPN معتبر لذت ببرید – شماره 1 ExpressVPN بدون ریسک ما را به مدت 30 روز امتحان کنید.

برای جت ها ، برنده شدن در نهایت به معنای قرار دادن برخی از اعداد در بازی آنها است ، زیرا یک فصل بدون برد تا کنون اجازه داده است بیش از 30 امتیاز در هر مسابقه در سال 2020 داشته باشد. با این حال ، دلفین ها سرانجام شروع به دیدن حمله خود می کنند که جوراب های خود را بالا می کشد – با یک نتیجه خوب یکشنبه. کتاب های متعادل سازی گذشته در شروع خشن.

منبع: اخبار فوتبالی

لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/y3fgd2rs
is.gd/9lKwyv
shrtco.de/Er1h7
clck.ru/RTQM2
u.nu/s2dp-
ulvis.net/WMN2

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا