نحوه تماشای مناظره ریاست جمهوری به صورت آنلاین: امشب جریان مستقیم ترامپ و بایدن از هرجایی پخش می شود

انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 ایالات متحده بیش از هر زمان دیگری نزدیک است ، اما قبل از روز رأی گیری در 4 نوامبر ، دونالد ترامپ ، رئیس جمهور و جو بایدن ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ، در صحنه رقابت می کنند تا موضوعات مهمترین رای دهندگان آمریکایی را در این انتخابات به بحث بگذارند. اولین رویداد روز سه شنبه برگزار می شود و ما تمام جزئیات مربوط به نحوه تماشای مناظره ریاست جمهوری را به صورت آنلاین و از تلویزیون به صورت رایگان داریم.

اولین ورق تقلب بحث ریاست جمهوری

اولین مناظره ریاست جمهوری امروز (سه شنبه ، 29 سپتامبر) در دانشگاه کیس وسترن رزرو در کلیولند ، اوهایو برگزار خواهد شد. بحث در ساعت 9 PM EST / 6 PM PDT (2 صبح GMT، 11 AM EST) آغاز می شود و در کل 90 دقیقه طول می کشد

جزئیات کانال زنده و تلویزیونی را در زیر کامل کنید – از جمله موارد عالی پوشش رایگان گزینه ها – با استفاده از این می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هرجای دیگر تماشا کنید نسخه آزمایشی 100٪ بدون خطر ExpressVPN.

اولین مناظره به مدت 90 دقیقه و بدون وقفه تجاری به 6 بخش 15 دقیقه ای تقسیم خواهد شد. در این مدت ، از ترامپ و بایدن س onالاتی در مورد موضوعات مختلف از جمله سوابق ، دادگاه عالی ایالات متحده ، انصاف انتخابات ، COVID-19 ، نژاد و خشونت در شهرهای آمریکا و اقتصاد پرسیده خواهد شد.

منبع: اخبار فوتبالی

لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/y6h34c8m
is.gd/MwoYiy
shrtco.de/aB2or
clck.ru/R8Njw
u.nu/m2ijv
ulvis.net/m9h

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا