Packers vs Buccaneers Live Stream: چگونه می توان NFL هفته 6 را از هر کجا بصورت آنلاین تماشا کرد

این ممکن است خوشمزه باشد. به طرز شگفت انگیزی ، آرون راجرز 36 ساله و تام بردی 43 ساله فقط دو بار در گذشته – در 2014 و دوباره در سال 2018 – با تقسیم چهره به چهره به طور مساوی روبرو شده اند. این قطعاً آخرین جلسه در زمین خواهد بود. تالار مشاهیر آینده ، به شما بستگی دارد. در ادامه توضیحات خود را در مورد نحوه تماشای آنلاین NFL و دریافت پخش جریانی زنده Packers vs Buccaneers در هر کجا که اکنون هستید ، بخوانید.

پخش زنده Green Bay Packers vs Tampa Bay Buccaneers

زمان شروع Packers vs Buccaneers امروز 4.25 PM EST / 1.25 PM PDT و 9.25 PM GMT در انگلیس است. تعدادی از گزینه های تلویزیونی و پخش جریانی برای بازی در دسترس است و شما همیشه می توانید از پوشش NFL مورد علاقه خود در هر کجا که هستید با VPN قابل اعتماد لذت ببرید – اولین انتخاب ExpressVPN بدون ریسک را به مدت 30 روز امتحان کنید.

هر دو تیم وقت زیادی برای آماده شدن برای مسابقه داشتند ، زیرا Packers برای خداحافظی آمدند و دزدان دریایی پنجشنبه شب در هفته 5 فوتبال بازی کردند.

منبع: اخبار فوتبالی

لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/yyj63jox
is.gd/jL4AKM
shrtco.de/SNSru
clck.ru/RTPzQ
u.nu/iww22
ulvis.net/5prq

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا