دوربین های فول فریم و بدون آینه نیکون Z6 II و Z7 II تاریخ رسمی را دریافت می کنند

یک تاریخ رسمی انتشار برای نیکون Z6 II و نیکون Z7 II تعیین شده است ، جانشینانی که مدتهاست شایعه دوربین های بدون آینه فول فریم اصلی نیکون هستند.

ساعت شمارش معکوس جدید در وب سایت نیکون نشان می دهد که هر دو Z6 II و Z7 II در 14 اکتبر در ساعت 12 AM ET / 5 AM GMT / 2 PM EST رونمایی می شوند. بنابراین ، اگر منتظر پخش از طریق یک دوربین فول فریم جدید بوده اید ، این قطعاً تاریخی است که می توانید در تقویم خود قرار دهید.

بیمه های Blue Cross در دادخواست ضد انحصاری به توافق موقت می رسند
بخوانید:

منبع: اخبار فوتبالی

لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/y3geooe9
is.gd/16nIe3
shrtco.de/hBVEW
clck.ru/R8Cfu
u.nu/hb8u8
ulvis.net/UFL

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا